LŠkre udsigtspenthouselejligheder i Alanya

Fly-transport

Fly - hvordan kommer man til Alanya? ... eller den nye lufthavn ved Alanya i Gazipasa?

Man kan flyve til Antalya fra alle lufthavne i Danmark, København, Billund og Aalborg samt fra de nordtyske, f.eks. Hamburg, Hannover og Bremen.
Foretrukne hjemmesideadresser til flybilletter:
 
Fly - fra Danmark - link:
 
sas.dk
 
 
Fly - fra Tyskland - link:
Vi flyver ofte fra Tyskland via Hamburg Airport. Fra grænsen og til Hamburg Airport er der 150 km. Vi har også fløjet fra Hannover og Bremen.
  
_____________________________________________________
 
Bil og bustransport
 
Fra Gazipasa Airport og til Alanya er der 35 km. 
Antalya Airport og til Alanya er der 130 km.
Man kan tage de lokale busser, som kører fra Antalya til Alyana. Prisen er 14 YTL (52 kr.)... og så får man serveret kaffe, te eller cola inkluderet i prisen. Man går eller tager en taxa fra lufthavnen og ud til hovedvejen (ca. 2-3 km.), her kommer busser ca. hvert 20. - 30. minut, hvorpå der står: Alanya. Fra busstationen i Alanya kan man tage en taxi videre.
 
 
_____________________________________________________________________

 

 

 

Til toppen

Alanya ...

- er det mest populære feriemål i Tyrkiet.

Der er alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man er til aktiv ferie, flot natur, historisk interesseret, pulserende natteliv eller bare afslapning på stranden. Der bor over 100.000 fastboende i Alanya.

Med Taurus-bjergene mod nord, klippeøen/borgklippen midt i byen og Middelhavet mod syd ligger byen placeret meget smukt. Og så skal det lige nævnes, at der er 320 solskinsdage om året i Alanya.

Dagens Alanya er en moderne og livlig by i hurtig udvikling. Byen ligger for foden af Taurusbjergene, og den hastige udvikling til trods har byen formået at bevare og respektere dens historiske værdier. Lækre sandstrande, venlig befolkning, et fantastisk køkken og sol hele året rundt er nogle få af de gode grunde til at vælge netop denne by som feriested. Andre store fordele er infrastrukturen, sundhedsvæsenet og de offentlige services samt en farverig og international atmosfære.

Alanya er ... hav og sol i overflod

Om det skal være finkornet, smågrus eller utæmmet natur – strandene i og omkring Alanya tager simpelthen pusten fra de fleste. I byen findes Kleopatrastranden på den ene side af borgen – finkornet sand og uden klipper – og på den anden side af borgen findes Keykobatstranden – også finkornet sand, men med en del klipper i vandet. Rundt om Alanya er havbunden både finkornet og klippefyldt.

 
Alanya er ... 100% sundhed for krop og sjæl

Alanya kan også tilbyde et af de sundeste klimaområder overhovedet. Med sine 320 soldage om året, det reneste og krystalklareste vand, den reneste luft og en passende portion livsglæde som nogen kunne tænke sig, lindres her hjerte- og kredsløbssygdomme og rheumatiske, astmatiske og allergiske lidelser.

 
Alanya er ... infrastrukturelt højt udviklet

Også infrastrukturen har været fuldt udviklet i mange år. Et moderne universitetssygehus og flere privathospitaler med tysk, engelsk og nordisk talende personale. Også helt nye moderne indkøbscentre findes her. Alanya er et af de steder i verden, hvor man kan udleve den drøm, der for de fleste forbliver en drøm hele livet.

 
Forslag til aktiviteter

Der er mange muligheder for at komme ud og opleve Alanya, Middelhavskysten og Taurusbjergene.

 
Borgen

På toppen af klippen er den mest fantastiske udsigt bestemt et besøg værd. I området ved Borgen er der en pragtfuld lille "aktiv" landsby med masser af miljø. Byzantinerne kaldte Alanyas 250 m høje borghøj for Kalonoros, Det smukke bjerg.

 
Hamam - tyrkisk bad

Et ægte tyrkisk bad kan også anbefales. Man bliver skrubbet, vasket og masseret.

 
Barbering og klipning

For mændene kan det anbefales at gå til barberen. Det er billigt og dejligt.

 
Shopping

Man kan i basaren få afprøvet sine evner som handelsmand, da der på ægte sydlandsk maner kan pruttes om prisen. Der er også mærkevarebutikker, og man kan spare mange penge på eksempelvis tøj, smykker, læder og tæpper.

 
Bådtur

Vil man se Alanya fra havet, kan man tage på en bådtur på Middelhavet. Her er lidt køligere end i selve byen, og midt på dagen serveres der frokost som grilles på båden.

 
Jeep-tur

Det kan anbefales, at man lejer bil eller jeep en dag og kører langs med kysten mod øst. Her møder man bananplantager, små hyggelige landsbyer og floden Dimcay, hvor restauranterne ligger i selve floden, således at man får afkølet fødderne, mens man nyder maden.

 
Dykning

Der er mulighed for at dykke omkring klippen i Alanya.

 
Vandland

I Alanya centrum ligger et nybygget, stort vandland.

Det skal også nævnes, at de danske rejsebureauer i byen arrangerer mange forskellige udflugter, og at det aldrig er et problem at tilmelde sig deres udflugter. Derudover arrangerer lokale firmaer også udflugter.

 
Landsbyliv i omegnen

Frodige floddale skærer sig gennem bjerglandskabet, og ved floderne breder banan- og olivenlunde sig omkring små bondehuse. På et par timers køretur fra Alanya kan man opleve et helt andet Tyrkiet end strand- og nattelivets. Alt, hvad du behøver, er en bil eller scooter. Madpakke behøver du ikke at spekulere på, for ved omkring hvert andet af landsbyhus er der te, ayran og gözlerne til salg.

 
Rafting

Lidt uden for Alanya er der mulighed for at rafte på en af floderne i Taurusbjergene. Man glider i en gummibåd med strømmen ca. 14 km ned ad den turkisgrønne flod. Mens skovklædte skrænter glider forbi, skal man sørge for at styre sikkert gennem strømhvirvlerne med padlerne.

 
De afkølende floder

2-5 kilometer oppe af floden Dimcay - man kører op ved Kestel (Alanya) - mødes de lokale og turisterne om sommeren i de helt specielle "tømmerflåder" til afkøling på floden i brusende vand og under skyggende træer. Her serveres retter - især fisk og kylling - for enhver smag med kølig øl eller vand.

 
Side

Side er fin til en halvdagstur. Turiststedet er kendt for sin gamle bydel med sine velbevarede romerske bygninger, som ligger på en overskuelig halvø. Side ligger ca. 50 km. vest for Alanya. Man kører til Magnanat og drejer mod kysten og følger skiltene ca. 5 km. For at komme ind i Sides gamle bydel passerer man stadig gennem resterne af den romerske byport. Det antikke teater er særdeles velbevaret og smukt. Det har plads til 15.000 tilskuere. Dyre- og gladiatorkampe er afløst af mindre dramatiske forestillinger.

 
Aspendos

Opera og ballet i antikke omgivelser. Oplev sommernattens magi og en storslået forestilling i et af verdens største romerske teatre. Et af de største og bedstbevarede romerske teatre i verden - med plads til 15.000 tilskuere. Du kan blive en af dem under sommerens opera- og balletfestival.

 

 

 

 

 
   
 
     
 
Alanyas seværdigheder!

Alanyas Borg

På toppen af forbjerget med den ro, der kommer efter flere århundreders overlevelse, ligger Alanyas Borg. Den enste borg vi har tilbage fra Seldjukkerne. I 1225 genopbyggede den anatolske Seldjuk Sultan Alaadin Keykubat borgen istedet for at forsøge at udbedre ruinerne fra den gamle borg, der blev forladt af romerne. Virkelig værdsat blev den af adelen i Alaiye tiden, og senere blev den besat af Osmanerne i 1471.
Opbygget til forsvar med 83 tårne og 140 kupler. Borgen er en gejstlig rigdom med Ayayorgi Kirke, Kunani Sultan Süleyman Moske, Akbabe Sultan Mousuleum, Seldjukkisk dampbad, Markedslager, Antikvitetsbasar, Sitti Zeynep Mausuleum, Sultan Alaadin Slot, Små og Store Væld, Lystårn, Portvagt og Fængsel.

Det Røde Tårn

Tårnet blev bygget, hvor kystmuren, som fæstningen var omgivet af langs med kysten, og nordmuren går sammen. Fra inskriptioner erfarede man, at i årene 1225-1227 blev denne bygning tilskrevet arkitekt Ketanizade Ebu Ali von Allaadin Keykubat. Det arkitektoniske tårn har en bredde på 29 m og en højde på 33 m. Nu til dags er der et museum i Det Røde Tårn.

Skibsværftet

150 m syd for Kizilborgen ligger det eneste bevarede værft fra Seldjukkerne. Dette 57 m lange og 40 m dybe bygningsværk består af 5 bueformede overdækkede rum delt op af tværmurer. Disse rum er samtidigt forbundet af fire koniske arkadeportaler. Fra værftet kommer man gennem en dør i siden til Kizilborgen. Ifølge dørindskriften er den bygget i 1227 af Sultan Allaadin Keykubat. Den toetagers borg syd for værftet har man bygget som værn mod mulige angreb fra både havsiden og landsiden. Denne borg er retvinklet, 19 m høj og står på en klippe. Cisternen, som blev brugt af vagtposten til at slukke tørsten med, er stadig brugbar.

Det arkæologiske Museum

De to sektioner, hvor der bliver beskyttet og udstillet arkæologiske og etnografiske værker, blev åbnet i 1967. Fund og indlevering af værker fra antikke steder i regionen gjorde det nødvendigt at åbne et museum, og derfor blev det Arkæologiske Museum åbnet. Indskrifter på fønetisk, som blev fundet i området udenfor Alanya, er dateret til 625 f.Kr. og betragtes som det ældste værk fra regionen, som museet udstiller. Derudover er der en del af den arkæologiske afdeling med udstillede fund af bronze, marmor, terracotta, glas og mosaik fra den hellenistiske, romerske og byzanthinske tid, en indskrift skrevet på karamanisk sprog og mønter fra den archaistiske tid (år 7-5 f.Kr.) klassiske, hellenistiske, romerske, byzanthinske, seldjukkanske, osmaniske og fra republiktiden. Derudover er der i museumsgården stenværker fra den romerske, byzanthinske og islamiske tid samt en mosaik-udstilling.

Atatürk Hus Museum

Huset, som den Store Anfører Atatürk, grundlæggeren af den Tyrkiske Republik, hvilede i på et besøg i Alanya 18. februar 1935, blev af ejeren Tevfik Azakoglu stiftet, restaureret og åbnet som ”Atatürk Hus og Museum” i 1987. På nederste etage i huset er der udstillet Atatürks private genstande, fotografier, et telegram fra Atatürk til folkene i Alanya samt andre historiske dokumenter. I rummene på 1. sal demonstreres en Alanyabolig med alle bestanddele samt autentiske genstande fra regionen.

 
Drypstenshuler i og ved Alanya

Vest for Alanyas borg ligger Damlatas drypstenshulen, en af de sjældne drypstenshuler i Anatolien. Hulen er attraktiv både for lokalbefolkningen samt udlændinge, da luften i hulen er velegnet for astmapatienter og er let at komme til fra centrum. Den blev opdaget ved et tilfælde i 1948. Formationerne er semi-krystalliserede limsten fra Permian perioden i Paleozoic tiden og er blevet formet af erosioner gennem tusinder år. Hulen ligger ca. 100 fra havet, hvor der også er en indgang. Der er adskillige stalakitter, stalagmitsandsøjler, der dekorerer rummet. At astmatikere skulle have fordel af at indånde luften i hulen, har fået forskere til at analysere luften og det er bevist, at patienter med ikke-allergisk astma har fordel af luften. Forskere fandt, at luften indeholder 10-12 gange mere carbondioxid end normal luft og har en luftfugtighed på 90-100%. Temperaturen i hulen er konstant 22°C. Både radioaktivitet og ioniseringen i hulen kan være medvirkende til gunstig vejrtrækning i hulen.

Elleve kilometer øst for Alanya ligger en anden og lidt større drypstenshule. Dim hulen. Den er 360 m. lang og ligesom Damlatas hulen god for astmapatienter. Hulen blev først åbnet for offentligheden i 1998 og selvom de prægtige stalagmitter stammer helt tilbage fra antikken, så blev hulen først undersøgt af huleforskere i 1986.

Et stykke nede af bjerget er der mulighed for at spise frokost ved Dimcay floden. Her langs bredden er der mange både spændende og specielle restauranter. Nogle steder er der endda mulighed for at sidde og spise mens du dypper fødderne i flodens vand. Andre steder er der små tømmerflådelignede både, hvor der er dækkes op til gæsterne. Stedet er kendt for at serverer en virkelig god og frisk fisk, især foreller.

 
Historie

I midten af Alanya ligger byens kendetegn, den store klippe med borgen, som kan ses langvejs fra. Historien siger, at pirater slog sig ned på klippen for mere end 2000 år siden. Senere da byen kom under romersk herredømme, forærede den romerske kejser byen til sin egyptiske dronning Kleopatra. I dag er den vestlige af strandene opkaldt efter denne dronning og hedder derfor i daglig tale Kleopatrastranden.

 
Strandene

I Alnaya er der 3 strande. Den vestligste - Kleopatrastranden, den lille strand omkring klippen - Damlatasstranden, og stranden øst for klippen, der bare hedder Øststranden. Kleopatrastranden er en dejlig sandstrand, og selv ude i vandet finder man stort set ingen sten. På Øststranden kan der nogle steder være lidt sten, men til gengæld kan man gå langt ud i vandet, før der bliver dybt.
På begge strande er der restauranter, snack-barer, beach-clubs, beach-volley baner, solvogne og parasoller.
Der er også mulighed for at dyrke vandsportsaktiviteter såsom parasailing, jet-ski mv. Kører man lidt uden for bystrandene findes mere øde og fredlige strande.

 
Restauranter

Der er i Alanya et væld af gode spisesteder. Uanset hvad ens livret er, laves den i Alanya. På havnen ligger flere lækre fiskerestauranter, i basaren findes gode mexicanske restauranter, omkring de lokale handelsgader ligger der mange klassiske tyrkiske restauranter og midt på hovedgaden ligger McDonalds, med andre ord: man kan få alt, hvad hjertet begærer. Prisforskellen mellem de enkelte restauranter er stor, så man kan med fordel gå lidt væk fra vandet og finde en lokal restaurant. Prisen er her noget billigere end på selve havnen, og meget billigere end vi er vant til i Danmark. Finder man en lille hyggelig restaurant, bliver man ofte behandlet som familiemedlem med velkomstdrinks på husets regning og venlig betjening.

 
Alanyas omegn

Det er ikke kun Alanyas centrum, der har meget at byde på for sine indbyggere. Også de mange små byer omkring Alanya har sin charme. Her en lille sammenfatning med information om de vigtigste forstæder.

Vest for Alanya

Okurcalar

Okurcalar er den første by, vi møder efter Manavgat på vejen til Alanya. Den ligger 32 km vest for Alanya og har 12.000 indbyggere. Den berømte historiske Alara Borg befinder sig i Okurcalar, og den berømte Alara Bæk har fået sit navn herfra, idet borgen står ved dens bred. Blandt andet kan man her se den historiske seværdighed ”Sarburun”. I 1996 blev dette område lavet til kommune. Der går bus til og fra Alanya hver 15. – 20. minut.

 
Avsallar

Avsallar er den næste by på vejen, 23 km vest for Alanya. Det særlige kendetegn for dette område er krystalklart vand og meget rene strande. Stedet har 8.500 indbyggere og har igennem de sidste år udviklet sig til et rigtig skønt sted. I handelsområdet kan man shoppe meget fordelagtigt. Der er et lille sundheds-centrum og flere apoteker. Hvert 15. til 20. minut starter en bus til og fra Alanya. Dette område blev lavet til kommune i 1987.

 
Türkler

Türkler er den næste by på vejen og ligger 17 km vest for Alanya. Türkler byder på rene strande, som endnu ikke er overbefolkede og skønt klart vand. Stedet har 3000 indbyggere og er så småt ved at udvikle sig til et yndet sted for europæere.

 
Konakli

Som det næste sted når vi til Konakli. Et idyllisk feriested med 28.000 indbyggere, ca 15 km. før Alanya. Konakli har den ældste historiske kultur for området, og her er mange kulturelle seværdigheder at finde. Den største indkomstkilde i Konakli er turismen. Stedet har gennem de sidste år udviklet sig til et selvstændigt lille sted, hvor man kan finde alt, man kunne ønske sig. Der er også et lille sundhedscentrum og flere apoteker. Specielt skal fremhæves det ugentlige marked om onsdagen, hvor bønder fra hele oplandet kommer til byen for at sælge deres friskopgravede grøntsager. Der kører bus til og fra Alanya ca. hvert 15. til 20. minut. Dette byområde blev gjort til kommune i 1987.

Øst for Alanya:

Oba

Det første sted efter Alanyas centrum er det skønne sted Oba, ca 3 km østpå midt i grønne omgivelser. Dette sted blev opkaldt efter floden af samme navn, som flyder midt igennem byen. I det grønne landskab dyrkes der appelsiner, mandariner, citroner, avocado og jordbær. Derfor består landskabet af mange plantager med de mange frugttræer, og om foråret breder der sig en skøn duft af de blomstrende træer. Oba strækker sig helt til strandområdet. Oba er en af de mest værdsatte og skønneste forstæder til Alanya. Mange udenlandske indbyggere har her deres andet hjem. Et nyindrettet indkøbscentrum og en ny gågade gør kun dette sted endnu skønnere. Bussen kører hvert 15. minut til Alanya og sørger for en sikker forbindelse til Alanyas midtby. Oba blev udnævnt til selvstændigt område i 1989.

 
Tosmur

Som næste sted kommer vi til Tosmur. Ca 3,5 km øst for Alanya. Denne forstad har 5.500 indbyggere. I dette område dyrkes mest frugt og grøntsager. Et lille badeland byder på bade- og rutsjefornøjelser for både ung og gammel. I den lille by er der en lille basar, hvor man kan købe souvenirs, tekstiler og madvarer. Bussen kører hvert 15. minut til Alanya, og sørger for en både hurtig og sikker forbindelse til Alanyas bymidte. Tosmur blev udråbt til kommune i 1992.

 
Kestel

Den næste by, vi når til, er Kestel, ca 7 km øst for Alanya. Denne by har mange seværdigheder at byde på. Tyrkiets andenstørste, særdeles seværdige drypstenshule, Dim-Cale, ligger her. Derudover den berømte Dim Cay (flod). Et særdeles yndet udflugtsmål, hvor man, midt i Taurusbjergenes herlige natur, kan strække fødderne i flodens kølige vand, spise lækkert tilberedt grillmad, og bade i det klare kolde vand. I Kestel er der mulighed for at få en sand naturoplevelse. Oppe ad Dim Cayfloden er der bygget et stort vandkraftværk, der skal dække strømforbruget i hele området. Bussen kører hvert 15. minut til Alanya og sørger for en hurtig transport til centrum. Kestel blev udråbt til kommune i 1991.

 
Mahmutlar

Efter Kestel kommer Mahmutlar. Med sine 23.000 indbyggere er den den største af alle forstadsbyerne og ligger ca 13 km øst for Alanya. Det er et skønt sted med en ca 4,5 km lang strand og med eget bycentrum. De vigtigste indkomstkilder er turisme, og dyrkning af frugt og grøntsager. Hver tirsdag og lørdag er der et stort marked, hvor bønderne byder deres høst til salg. En sundhedsstation, en privatklinik og tre apoteker sørger for den sundhedsmæssige side. De offentlige busser kører til og fra Mahmutlar hvert 10. minut. I Mahmutlar findes også historiske seværdigheder som Syedre Borgen og den antikke by Iotape.

 
Kargicak

Nu kommer vi til den lille landsby Kargicak midt i det herlige landskab, 25 km væk fra Alanya. Dette sted har kun 4.150 indbyggere og er specielt tillokkende for naturelskere på grund af den uberørte natur. De 1. klasses bananer bliver dyrket i Kargicak. Ved siden af bananhøsten bliver her også høstet forskellige frugter og grøntsager. Udenom bananplantagerne og de dyrkede områder er naturen af enestående skønhed. Grundet lokale bestemmelser må her højst bygges i tre etager. Hvert 20. minut kører der bus til Alanya og tilbage igen. Kargicak blev udnævnt til kommune i 1998.

 
Demirtas
Den sidste bebyggelse udenfor Alanya hedder Demirtas. Den ligger 30 km i østlig retning og har 4.000 indbyggere. En lille plet, hvor man kan nyde naturens mange stemmer. Her kan man på nært hold opleve den traditionelle levevis hos lokalbefolkningen. I dette område bliver der hovedsageligt dyrket citrusfrugter, grøntsager og frugt. Det endnu uberørte landskab i Demirtas er virkelig fantastisk. Til den medicinske omsorg er her en lokal læge og et apotek. Hvert 10. minut kører der bus herfra og til Alanya. Demirtas blev udråbt til kommune i 1992.
 
Tyrkiet

Tyrkiet er et af de mest populære rejsemål i Europa. Ikke så underligt, da man finder en perfekt kombination af godt vejr, god mad, lækre sandstrande og en åbenhjertig befolkning.

 
Fakta

Tyrkiet blev grundlagt i 1923 af Atatürk, som stadig i dag kaldes for ”Tyrkiets fader”. Der bor ca. 68 mio mennesker i Tyrkiet, og landet har et areal på 780.000 km2 – altså næsten 18 gange så stort som Danmark. Hovedstaden er Ankara, men den langt største by er Istanbul med omkring 14 mio. indbyggere.

 
EU

Tyrkiet har, specielt gennem det sidste årti, gennemgået store forandringer. Politisk set er der vedtaget mange reformer som et skridt på vejen mod optagelse i EU. Netop optagelse i EU er et varmt samtaleemne; i det meste af Europa såvel som i Tyrkiet. Efter at have efterlevet mange af kravene for optagelse i EU fik Tyrkiet i 2002 en ”dato for en dato” på topmødet i København, og i 2004 fik Tyrkiet tilsagn om, at man ville påbegynde selve optagelsesforhandlingerne i efteråret 2005.

 
Befolkningen

Befolkningen i Tyrkiet er meget gæstfrie. Dette gælder både i ferieområderne og i lokalområderne. Kører man lidt væk fra Middelhavet og ind i selve det bjergrige land, møder man også her den samme gæstfrihed. Man bliver ofte budt indenfor til en kop varm te, en lille snak og måske et spil backgammon, som er tyrkernes foretrukne spil.

 
Maden

En af de dejlige ting ved Tyrkiet er maden. Man kan få virkelig meget god mad, både tyrkiske specialiteter, men også mexicansk, asiatisk eller klassisk skandinavisk mad serveres på de fleste restauranter. Det skal i denne forbindelse også nævnes, at priserne på restauranterne er betydeligt billigere end i Danmark.

 
Flora og fauna

De mange forskellige klimaer afspejler sig også i forskelligheden af flora og fauna. Antallet af plantearter overstiger langt 9000. Frodigst er Sortehavskysten som byder på tætte skove, théplantager og frugtavl i stor stil, mens sydkysten kan fremvise palmer, bananplantager og buske i mange flotte og farverige afskygninger. Tyrkiets nationalblomst er tulipanen. Af andre blomster og planter kan nævnes: Agave: Findes overalt og stammer oprindeligt fra Amerika. Kan blive næsten 20 år gammel, og skyder før sin død en op til 10 meter høj stængel med en flot blomst øverst.

Banan: Dyrkes i stor stil omkring Alanya. Tyrkiske bananer er dværgbananer med en sødlig smag. Bananplanten dør efter cirka 1,5 års levetid.

Bomuld: Bomulden såes i marts/ april, og blomstrer med store hvide totter i september.

Figen-kaktus: Tidligere blev figenkaktusserne brugt til avl af cochinillelus, som indeholder en kraftig rød farve. Denne farve blev brugt til farvning af specielt tæpper. I dag findes kaktussen kun spredte steder.

Japansk mispel/ Malta blomme: En utrolig sårbar frugt som du ikke finder i Danmark. De vokser på træer og kan spises, når de i slutningen af april er blevet gule.

Mandel: Træet blomstrer i januar eller februar med hvide eller lyserøde blomster. I marts kommer bladene, og i september kan mandlerne høstes. Dette foregår ved at træet rystes, hvorefter de modne mandler falder ned på et tæppe.

Palmer: I Alanyaområdet findes både Trådpalmen med vifteformede blade samt Fønixpalmen med aflange blade.

Pinje: Fyrretræslignende træ som ses overalt i Taurusbjergene. De optager fugt gennem nålene, og kan derfor overleve selv i tørre egne.

 
Ruinbyer i Alanyas omegn
 
<SPAN style="FONT-FAMILY: Ari</BODY></HTML>
Alanya Feriebolig  | Tlf.: +45 2099 6100 | alanyaferiebolig@gmail.com